Csapágyak - Kompresszorok - Tömlők - Csatlakozók

Termékeink

- FAG,INA csapágyak

A Schaeffler Csoport INA és FAG márkaneveken világszínvonalon álló minőségű, nagy értékű gördülőcsapágyakat, siklócsapágyakat, lineáris vezetékeket és motorelemeket fejleszt és gyárt a gépgyártás, a légi- és űrközlekedés, valamint az autóipar számára.

- KOYO csapágyak

A KOYO Japán második legnagyobb csapágyártója a JTEKT Corporation, mely a világ vezető ipari országaiban tevékenykedik. Gyártási programjuk magában foglalja a kereskedelemben szokásos legtöbb csapágyféleséget. Különösen versenyképesek a kisebb méretű kúpgörgős csapágyak területén. Többek között a BMW és John Deere cégek beszállítója.


- ZKL, ZVL csapágyak

A ZKL és ZVL cseh és szlovák csapágygyártók, melyek közös gyökerekkel rendelkeznek mint a Csehszlovák állam csapággyártó cége.
Termékeik kiváló ár-érték arányú középkategóriát képviselnek a piacon. 


- RECTUS, TEMA pneumatika és hidraulika gyorscsatlakozók, valamint TALKOB hűtővízcsatlakozók

 

- FINI dugattyús és csavar kompresszorok

A bolognai székhelyű, 1952-ben Enzo Fini által alapított gyár, a kezdetekkor elektromos motorokat gyártó cégből, a folyamatos fejlesztéseknek és innovációnak köszönhetően mára Európa meghatározó kompresszor gyártója vált, amely nagy számban állít elő és exportál dugattyús és csavarkompresszorokat.

- LOXEAL tömítő és ragasztó anyagok

- Szimeringek 

Kapcsolat

1182. Budapest, Üllői út. 781.

Mobil: +36 70/365-2712

E-mail: csapagy@pzkft.hu

Nyitvatartás:


Hétfő-Péntek:   8.00 - 16.00

Szombat:  Zárva
Vasárnap: Zárva